EH-WSJ-20110803-2525-_ANT9234

Avdelningsledare

För dig som vill åka som avdelningsledare

Du behöver vara över 18 år för att åka som avdelningsledare.

Som avdelningsledare jobbar du i ett team på fyra stycken ledare som tillsammans tar er an utmaningen att skapa en fantastisk upplevelse för era scouter. Varje team om fyra ledare ansvarar för en avdelning scouter. Ni tar fram och formar upplevelsen för era scouter, till er hjälp har ni stöd från kontingentsledningen och från Scouterna. Ni kommer få utbildning som ger er nya verktyg och inspiration att forma en rolig och pedagogisk verksamhet med utgångspunkt i de globala målen och lägrets tema.

Avdelningsledarna ansvarar även för att planera och genomföra en förträff med alla deltagare i avdelningen. Stöd och budget för att genomföra förträffen får ni av kontingentsledningen.

Kostnad för avdelningsledare är 6 900 kr.

Resa från startpunkt i Sverige till lägret och tillbaka ingår i priset. Resa från hemmet till startpunkt och resa till den obligatoriska avdelningsledarförträffen ingår inte i priset.

Boende ordnar avdelningarna gemensamt, vi rekommenderar därför att ni samlar ihop tält eller vindskydd från era scoutkårer och tar med er.
Avdelningsledarna bor tillsammans med deltagarna, men i separata ledartält. Ledartält tillhandahålls inte av kontingenten.

Märke ingår i avgiften, varje scout får 3 st märken.

Läs mer om ansökan här

Viktiga datum för dig som avdelningsledare